Mirela Mirea

YOGA, PILATES, ISO

O enciclopedie a biomecanicii corpului uman, o inovatoare în exerciții pentru recuperare și protecție, o profesionistă desăvârșită cu o experiență mare pe diferite afecțiuni. Predă orice formă de sport cu pasiune și o grijă incredibilă față de cei aflați în fața ei.

 

Geo Bogdan

HOT YOGA

Geo este un expert în psihologia performanței, un profesionist desavărșit recunoscut prin strictețea, rigurozitatea, seriozitatea, educația și rezultatele extraordinare obținute cu miile de oameni cu care a lucrat personal și în grup, sub formă de antrenamente, educație și coaching.

 Horia

Yoga

Am norocul să fac o meserie din pasiunile mele: oamenii și mișcarea. Sunt kinetoterapeut și instructor personal. Specializat în Balneofiziokinetoterapie și Recuperare Medicală, pe cazuri neurologice (accidente vasculare cerebrale, traumatisme vertebro-medulare, etc). Vreau să mă dedic vouă și să vă ofer o metodă de a vă crește calitatea vieții.

Adina

Resistance Band

Pur și simplu o vei adora. Sunt extrem de eficiente în lucrul cu mușchii. Te ajută să intensifici rezistența cardio-pulmonară și musculară. Protejează articulațiile față de un antrenament clasic cu gantere sau haltere.

Mihaela

Fitness

La antrenamente țin foarte mult la acuratețea mișcării și la tehnica exercițiului, deoarece dorința mea cea mai mare este ca oamenii să obțină de la exerciții maximum de eficiență cu minim de efort și un risc de accidentare cât mai aproape de zero.