Alege clasa care ți se potrivește

 

PILATES


Pilatesul cu Mirela Mirea este cea mai bună metodă de protecție și sculptare a corpului, dezvoltat din experiența mare pe diferite tipuri de afecțiuni motrice, paralizii și procese degenerative.

PHA


O combinație de mișcări care solicită mai multe grupe de mușchi cum ar fi genuflexiuni, trageri și împingeri, având strategia ca un mușchi să nu fie implicat singur în acest proces în același timp.

PORT DE BRAS


Port de Bras înseamnă o educare a coordonării în pași de dans, de balet. Mișcări frumoase ale brațelor și a întregului corp, transpuse în elemente benefice ușor de asimilat pentru oricine.

FLOW YOGA


ISO


Poate fi făcut oriunde, oricand, fără echipament special, fără greutăți.
 Izometria, ascunsă în spatele scenei în ultimii 30 de ani de explozia fitness-ului dinamic, este o parte vitală în fiecare formă de antrenament.

POWER YOGA


RESISTANCE BAND


Benzile de rezistență sunt incredibil de simple, dar sunt extrem de eficiente în lucrul cu mușchii. În plus, antrenamentul cu banda elastică de rezistență te va ajuta să-ți intensifici rezistența cardio-pulmonara și musculară.

HOT YOGA


O meditație în mișcare, o zonă terapeutică, o dezvoltare armonioasă și perfect anatomică a corpului. Perfecțiunea într-o asana este înfăptuită atunci când efortul de a o realiza devine fără efort și se ajunge la infinitul din interior.

ZUMBA SPECIAL